CATERING LEERDAM

CATERING VAN UW BORRELS, DINERS EN VIERINGEN VAN FAMILIE OF BEDRIJF

Gasterij het Oude Posthuys helpt u graag bij het verzorgen van een geslaagde receptie, diner of feestavond op locatie. Met ons uitgebreide assortiment aan buffetten en hapjes zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies de ideale invulling voor uw feestelijke gelegenheid en wij verzorgen de catering vanuit Leerdam, van ‘Luxe Hapjes’ tot een ‘Posthuys Grand Buffet’.

 • Diner op locatie
 • Feestavond of Receptie op locatie
 • Heerlijke gerechten

DINER OP LOCATIE

Een diner organiseren bij u thuis of op de zaak? Zowel op het gebied van beleving als uitvoering hopen we u en uw gasten aangenaam te mogen verrassen. Of u met de catering nu kiest voor een Petit Buffet of een Grand Buffet, we zullen zorgen dat alles uitstekend gepresenteerd wordt en smaakt.
Ook zorgen we voor de kleintjes met een kindermenu of buffet. Als feestelijke afsluiter van het diner raden we u aan om te kiezen voor ons overheerlijke dessert buffet.

FEESTAVOND OF RECEPTIE OP LOCATIE

Voor de catering van een onvergetelijke receptie of feestavond kunt u ook terecht bij Gasterij het Oude Posthuys. Het Oude Posthuys komt graag uw feestwensen tegemoet met verschillende arrangementen in combinatie met hapjes. Een hapjesbuffet is bijvoorbeeld de ideale verwennerij voor uw gasten. Ons team zorgt ervoor dat uw evenement tot in de puntjes geregeld wordt.

HEERLIJKE GERECHTEN

Bij een catering verzorgd door Gasterij het Oude Posthuys proeft u gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit in onze heerlijke gerechten. De chef-kok en zijn team werken met verse producten en zullen u culinair verrassen.

 • LUXE OVERNACHTEN

  De 8 Luxe kamers en de Junior Suite zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort voor een ontspannen verblijf.

 • (H)EERLIJK ETEN

  Bij Het Oude Posthuys ervaart u gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit. Onze chef-kok werkt met streek- en seizoensproducten, gewoon (h)eerlijk genieten van culinaire gerechten.

 • UITSTEKENDE LOCATIE

  Wie Leerdam zegt, zegt bijna in een adem ‘Glasstad’. Maar Leerdam heeft naast glas nog veel meer te bieden. Het gezellige centrum heeft een divers aanbod van winkels en historische panden.

“De gerechten waren uitstekend bereid en borden waren mooi opgemaakt. Mooie smaakcombinaties. Zowel vlees als vis had uitstekende bereiding, mooi mals en zeer smaakvol.”

Rvanemden
WEEKEND
SPECIAL
WEEKEND
AANBIEDING

Boek de Weekend Special!

Ontvang 25% korting op uw 2e nacht en 40% korting op uw 3e nacht. Aanbieding is inclusief gratis welkomstdrankje, een 3-gangen diner en ontbijtbuffet!