Restaurant

Bij Het Oude Posthuys ervaart u gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit. Onze Chef werkt met streek- en seizoensproducten, gewoon (h)eerlijk genieten van culinaire gerechten.

Wij verwelkomen u graag!

Valentijnsmenu

Reserveer snel een romantische tafel met Valentijnsdag. Voor jou en je Valentijn hebben we een heerlijk menu samengesteld!

Paasbrunch

Aan onze Paasbrunch wordt nog gewerkt. Bel ons voor meer informatie.

Reserveer Tafel

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

LOUNGE BAR & TERRAS

Onze lounge bar is een gezellige ontmoetingsplek voor zowel onze gasten als de Leerdammers. Hier heerst een ontspannen sfeer, waar u lekker bijkomt na een dag hard werken of er op uit te zijn geweest. Ook kunt u op het terras heerlijk vertoeven en genieten van cocktails, drankjes, High Tea en diverse hapjes.

Private Dining

Een speciale gebeurtenis in stijl vieren? Reserveer onze Board Room voor Private Dining. Een sfeervolle ruimte voor een besloten zaken lunch, diner of wijnproeverij (tot 20 personen). Voor grotere groepen is de ‘Sorteerkamer’ van het oude postkantoor een fantastiche ruimte voor een diner, à la carte of in buffet vorm.

Wilt u meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Het Oude Posthuys