VERGADERLOCATIE LEERDAM

VERGADEREN IN LEERDAM

Diverse vergaderzalen tot 80 personen. Ruimtes met daglicht en alle moderne aparatuur. Het Oude Posthuys heeft de ideale locatie door de centrale ligging in Leerdam. Het hotel is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende vergaderarrangementen om in alle rust en privacy te vergaderen.

 • Vergaderarrangement Elementaire
 • Vergaderarrangement Luxueuze
 • Vergaderarrangement Superieure
 • Vergaderarrangement Excellente

VERGADERARRANGEMENTEN

De vergaderruimtes bieden voldoende daglicht en zijn voorzien van moderne audio en visuele middelen zoals Wi-Fi, beamer, LCD scherm en geluidsinstallatie met microfoon. Tijdens de vergadering kunt u genieten van onbeperkt koffie, thee, koekjes en mint. De vergaderarrangementen. kunt u uitbreiden met een lunch, 3-gangen diner of hotelovernachting met ontbijt. Dit maakt het Oude Posthuys de ideale vergaderlocatie in Leerdam.

HEERLIJKE GERECHTEN

Bij Gasterij het Oude Posthuys proeft u gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit in onze heerlijke gerechten . De chef-kok en zijn team werken met verse producten. Hun passie en toewijding komen tot uiting in de presentatie en smaak van de gerechten. Het restaurant beschikt over een dagelijks wisselend verassingsmenu en een uitstekende à la carte

FEESTARRANGEMENTEN

Voor een onvergetelijke feestavond kunt u ook terecht bij Gasterij het Oude Posthuys. Onze sfeervolle zalen zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, jubilea en recepties voor groepen van 25 tot 250 personen. Het Oude Posthuys komt graag uw feestwensen tegemoet met verschillende arrangementen. Na afloop van uw evenement in Leerdam slaapt u tegen een speciaal overnachtingstarief in één van onze luxe kamers.

 • LUXE OVERNACHTEN

  De 8 Luxe kamers en de Junior Suite zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort voor een ontspannen verblijf.

 • (H)EERLIJK ETEN

  Bij Het Oude Posthuys ervaart u gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit. Onze chef-kok werkt met streek- en seizoensproducten, gewoon (h)eerlijk genieten van culinaire gerechten.

 • UITSTEKENDE LOCATIE

  Wie Leerdam zegt, zegt bijna in een adem ‘Glasstad’. Maar Leerdam heeft naast glas nog veel meer te bieden. Het gezellige centrum heeft een divers aanbod van winkels en historische panden.

“What a find! Stylish little place perched on the edge of a canal a short walk from well just about everything!”

Bishopsgate3466
WEEKEND
SPECIAL
WEEKEND
AANBIEDING

Boek de Weekend Special!

Ontvang 25% korting op uw 2e nacht en 40% korting op uw 3e nacht. Aanbieding is inclusief gratis welkomstdrankje, een 3-gangen diner en ontbijtbuffet!